Ordinacija Mladenović

Ostvarite puno poverenje.

Ginekološka akušerska ordinacija “Mladenović” je privatna zdravstvena ustanova osnovana 2001. godine. Od 2009. godine njena lokacija je premeštena u novi, savremeniji prostor u Baba Višnjinoj ulici broj 37, koja se nalazi na Vračaru u blizini Kalenić pijace.

Mladenovic - o Nama

Delatnost i cilj

Osnovna delatnost ordinacije “Mladenović“ jeste pre svega zdravstvena zaštita žena tokom celog života. Naš cilj je maksimalno usmeren prema preventivnoj medicini i neinvazivnim dijagnostičkim metodama.

Velika pažnja je posvećena:

  • Odabiru medicinskog osoblja i vrhunske savremene opreme
  • Stručnom medicinskom kadru sa ogromnim iskustvom u struci
Našim pacijentima ostavljamo mogućnost ličnog izbora lekara sa kojim će sarađivati i na taj način je svakome omogućeno ostvarivanje punog poverenja na relaciji pacijent-lekar koji je veoma bitan za uspešno lečenje.


Pogledajte kompletnu galeriju slika naše ordinacije

Mladenovic o nama

Mladenovic - O nama

Mladenović - O nama

Mladenovic O nama

Mladenović o nama

Mladenović o nama

Mladenović o nama

Mladenović O nama

Mladenović o nama

 Sa zadovoljstvom možemo reći kako u ordinaciji “Mladenović” radi zaista stručan medicinski kadar sa ogromnim iskustvom u struci.

Velika pažnja posvećena je odabiru medicinskog osoblja i vrhunske savremene opreme.1250
Pacijenata
80
Terapija
375
Procedura
2120
Beba

Zdravstvena zaštita žena tokom celog života

Šta nas izdvaja od drugih
Ono što našu ordinaciju izdvaja od drugih jeste što kombinacijom stručnosti, najnovijih tehnoloških dostignuća savremene medicine i ljubaznosti zaposlenih postižemo vrhunske rezultate kako u prevenciji tako i u lečenju bolesti.
Postignuti rezultati
Postignuti rezultati u planiranju porodice i poboljšanju svakodnevnog života savremene žene, nešto je čime se jako ponosimo i što nam predstavlja podstrek za svakodnevno usavršavanje i napredak.